Kan jag köpa en riktig sexdocka med Bitcoin och kryptovalutor?

Med den ökande hype av digitala valutor, människor blir mer benägna att göra betalningstransaktioner via Bitcoin och andra kryptovalutor, som Litecoin, Bitcoin Cash och Dash. Men kan du köpa en billig sex docka med bitcoins? Här, i den här bloggen, kommer vi att diskutera just detta. Så, scrolla ner för att veta mer.

Använda Bitcoin för att köpa realistiska sexdockor

Som nämnts ovan, mer än något annat betalningssätt, inklusive kontanter, människor föredrar att använda olika typer av kryptovalutor, som Bitcoin att göra betalningen. Därför har sexdocka branschen också inkluderat möjligheten att köpa dockor med bitcoins. Ett antal docka tillverkare och återförsäljare erbjuder nu en möjlighet att köpa lyx Onani Leksaker för män i Ohio med Bitcoin, Litecoin och andra kryptovalutor alternativ. Därför, om du surfar på Internet för att söka de mest erotiska sexdockor och inte vill betala med kontanter eller någon annan kredit/debet-läge, kan du vara säker på att du kan göra köpet med hjälp av bitcoins.

Hur man beställer sexdockan med cryptocurrency option

Köpa eller beställa dockor med hjälp av kryptovaluta betalningsalternativ är exakt samma som du gör det på en regelbunden basis. När du har valt dockan, anpassade den efter dina behov (om nödvändigt) och gå vidare till kassan, Välj bara Bitcoin eller någon given kryptovaluta betalningsalternativ och du är klar. Din beställning kommer att placeras och du kommer att kunna göra betalningen via din önskade digitala valuta eller kryptovaluta.

Fördelar med att köpa den vuxna dockor med Bitcoin

Med världen förvandlas till ett digitalt ekosystem, Bitcoin och andra kryptovalutor verkar erbjuda ett antal fördelar för köparna. Några av de stora fördelarna med att betala via kryptovalutor nämns nedan-

  1. lägre avgifter

När du jämför kryptovalutor med andra betalningsmetoder eller gateways, kommer du att inse att de överföringsavgifter som är inblandade i den förstnämnda är betydligt mindre än den senare. Det är ännu mindre än kreditkortsavgifter.

  1. internationell betalning

Det är enkelt att genomföra internationella betalningar genom Bitcoin och andra kryptovalutor. Det är också enklare och tidseffektivt att ta emot betalningar via kryptovaluta. Därför är det definitivt vettigt att köpa med hjälp av Bitcoin och andra.

  1. ingen skatte integration

Ingen tredje part kan identifiera, fånga upp eller spåra transaktioner som utförs via bitcoins. Därför ingår inte omsättningsskatt i något av dina inköp. Detta innebär att om du köper märkesvaror realistiska kön dockor i Ohio med Bitcoin, du behöver inte betala ytterligare skatter som du skulle behöva betala, om valt andra betalningsalternativ.

  1. enkla mobilbetalningar

Precis som alla andra betalningsmetoder kan du göra enkla mobilbetalningar med Bitcoin och andra kryptovalutor, oavsett var du befinner dig över hela världen. Allt du behöver är en trygg och säker internetuppkoppling. Vidare behöver du inte uppge dina personuppgifter för att slutföra en transaktion.

  1. användarens anonymitet

Sist men inte minst; betalningarna som görs via Bitcoin är diskreta. Om inte köparen publicerar sina betalningar avsiktligt, kan det inte spåras tillbaka till köparna, inte heller kan de vara förknippade med köparens identitet. Med varje transaktion du gör, Bitcoin adress ändras också.

I enkla ord, du kan definitivt köpa dina favorit sexdockor med bitcoins och andra kryptovalutor. Om du avstått från att köpa sexdockor bara på grund av det faktum att din ideala betalningsmetod inte var tillgänglig; Du kan nu börja din docka-shopping utan hinder eller någon andra tanke.