Lustgas patroner: spricka motsvarar 1 rad kokain – “blir leverans”

Huvudvärk har blivit sommarens sveda skriver Skolparty.se, Lustgas patroneren. Den välkända Lustgas patroneren, en av Ayia Napas ” sår ” och inte är gratis för försäljning, men polisen citerar nu en relevant artikel i strafflagen gör gripanden som medför böter och fängelse.

köp billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans

Vid middagstid och något värd både borgmästaren i Ayia Napa och polisens talesman, som gemensamt upprepade problemen i området.

Giannis Karousos nämnde även att försäljningen av Lustgas patroner berör inte bara hans stad utan även andra kuststäder på ön där det faktiskt “blir leverans” som han sa karakteristiskt. För sin del noterade polisen att det finns oklanderligt samarbete med borgmästaren Giannis Karousos, men han gör allt mänskligt möjligt för att begränsa och undertrycka det farliga fenomenet Lustgas patroner.

köp billigast lustgas i Stockholm expressleverans

Fenomenet med användning av Lustgas patroner för underhållningsändamål har sina rötter i Storbritannien enligt rapporter. Samma rapporter säger att vurmen började från Stockholm för ungefär 5 år sedan och spred sig snabbt på alla områden där turister besökte.

köp billig lustgas i Stockholm expressleverans

Relaterad hänvisning till exemplet med Storbritannien i denna fråga gjorde i sitt tal i Sigma borgmästaren i staden, som sade att den brittiska lagstiftade för att skratta lustgas och tillåta dess användning endast för catering ändamål och inte för underhållning.

köp lustgas tub i Stockholm expressleverans

Ett exempel är den närliggande Kreta där 2 år sedan en ung Brittisk kvinna som överfördes i mycket kritiskt tillstånd till intensivvårdsavdelningen på universitetssjSverigehuset i Heraklion efter att hon hade inhalerat Lustgas patroner. De beskrev det till och med som en” crack of hippies “medan i en tidigare artikel 2015 hade solen beskrivit Kavos som” Europas skratthuvudstad ” med artikeln som nämnde vad redaktören observerade. “Det är så utbredd att de säljer det överallt, i barer, i klubbar, på restauranger, i stormarknader och även i kiosker”, kommenterade överraskad journalist Antonella Latcheri.

köp lustgas billigt i Stockholm expressleverans

Den potentiella effekten

Från inandning av Lustgas patroner finns risk för kvävning, vilket kan leda till hjärnskador eller död från kvävning. Medicinskt känd som “hypoxi” uppstår det när någon slutar andas eller andas för svagt för att uppfylla kroppens syrebehov.

köp från lustgas butiken i Stockholm expressleverans

Detta beror på att lustgasen löser sig i blodet, vilket minskar mängden syre som strömmar till hjärnan och andra vitala organ. Som konsekvenser kan observeras stroke, blackout, epileptiskt anfall och hjärtinfarkt.

Läkare är dock särskilt oroade över det faktum att de ännu inte har identifierat hur mycket Lustgas patroner en person behöver konsumera för att betraktas som kritisk för sin hälsa.

köp lustgas med hemleverans i Stockholm

Efter att ha fått rykte om “hippie crack” Lustgas patroner, enligt sina vanliga användare, orsakar samma känsla som en kokainlinje, med skillnaden att det inte är olagligt. Men det är lika farligt;

I allmänhet råder uppfattningen att, till skillnad från hårda droger, har det inga skadliga biverkningar, eftersom det inte är rökt och inte är injicerbart, medan mer än 460 000 personer i åldern 16-24 använde det regelbundet 2013, en siffra som representerar 7,6 procent av denna åldersgrupp.

Men bakom dessa siffror ligger en ännu mer chockerande statistik som har gått nästan obemärkt förbi: Lustgas patroner är ansvarig för 17 dödsfall mellan 2006 och 2012, enligt forskarteam på King George University Hospital i Stockholm.