Ecigg är billigare än valiga cigaretter

här-hittar-du-billiga-ecigg

Att ecigg är billigare än vanliga cigaretter är kanske inte något nytt för det flesta, men hur mycket billigare än ecigg än det farliga cigaretterna. Jag tänkte faktiskt att gå igenom detta i denna artikel. Som du säkert förstår så har det också betydelse vilka cigaretter du köper, och hur mycket cigaretter du röker i vanliga fall.

Lika dant är det med hårdvara som du måste köpa för att röka ecigg, eftersom att dem kan kosta från några hundra till några tusen kronor styck. Men om vi bestämmer oss för att kolla på billigaste alternativ från varje typ, så kan vi ändå få ett ganska rättvist resultat.

Så mycket kan du spara på ecigg

Vi gick in på https://vape.se/e-cigaretter/ för att köpa en billig ecigarett, och vi gick in på Vape.se som säljer billig ejuice. Båda två butikerna är Svenska ecigg butiker, som båda två har billiga och dyra alternativ.

Vi köpte en ecigarett för 49 kr från https://vape.se/e-cigaretter/, och en billig ejuice för 79 kr på Vape. Detta räcker i ca 1 månad för en vanlig rökare som röker cirka ett paket om dagen. Total priset för dessa två med frakt landar på ca 240 kr.

Om vi jämför detta med vanliga cigaretter så förstår du snabbt att bara ett par dagars kostnad med vanliga cigaretter blir dyrare. Tar vi sedan och slår ut detta över en månads tid skiljer det ca 1000 kr i månaden.

Så man kan säga att för varje månad du väljer att röka ecigg, sparar du också minst ca 1000 kr i månaden.