De bästa gratis VPN-tjänsterna

Det finns massor av bra alternativ, med vår topp plocka är NordVPN tätt följt av RusVPN. Det finns några skillnader mellan varje tjänst, så låt oss bryta de bästa gratis VPN-tjänster ner nu.

Vid det här laget har du förmodligen hört frasen Virtual Private Network eller VPN, men du kanske inte redan har registrerat dig och börjat använda en. En stor VPN-tjänst kan lägga till ett extra lager av säkerhet till din telefon, surfplatta, dator och till och med spelkonsol. De har blivit allt populärare under de senaste åren, och av goda skäl.

Vi lever många av våra liv på nätet dessa dagar. Vi anger vår bankinformation, loggar in på privata konton och gör så mycket mer varje dag utan att ens tänka två gånger om det. Hur många gånger har du anslutit till en offentlig Wi-Fi, som på Starbucks, flygplatsen, eller ett annat lokalt företag runt staden utan att ens andra gissa vad du gjorde? Tyvärr lämnar dessa oskyddade nätverk din information sårbar och kan landa i fel händer.

En VPN blir mer av en nödvändighet än något som bara är trevligt att ha. Lyckligtvis behöver du inte gå sönder för att använda en. Det finns flera tjänster som erbjuder gratis versioner för dig att använda och testa, men du gör några uppoffringar genom att använda dem.

För närvarande är den bästa gratis VPN-tjänsten Hotspot Shield Free för några olika skäl. Först och främst, även med det är en gratis VPN kan du fortfarande använda den på upp till fem enheter samtidigt, så du behöver inte avskydda telefonen för att skydda din dator. Dessutom är datatilldelningen mer generös än några av de andra, och det är ganska lätt att använda.

Vi har redan brutit ner de olika skillnaderna mellan gratis VPNS och betalda VPN, och nu är vi tillbaka med lite information om alla de bästa gratis att registrera dig för. Eftersom dessa är alla gratis, skulle vi föreslå att läsa om dem, och sedan ge dem ett försök att se vilken som fungerar bäst för dig. Funktionerna kommer att variera något från företag till företag, men en sak som alla av dem kommer att erbjuda är ytterligare säkerhet.

Beroende på hur mycket data du använder dagligen eller månadsvis, kan en gratis VPN för iphone inte vara rätt väg att gå för dig. Vissa premium VPN-alternativ är tillgängliga för bara några tior per månad, så kanske du bör överväga att ge upp nästa kopp kaffe från Starbucks och säkra ditt online-liv istället. För betalda alternativ rekommenderar vi dig starkt ExpressVPN. Det erbjuder fantastisk kundsupport, ett lättanvänt gränssnitt, obegränsad data och snabba hastigheter. Du får också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så det finns ingen risk med att prova det själv nu. Det är en bra kombination av allt, och med vår exklusiva rabatt kan du spara på en årlig plan och få en extra tre månader gratis.

Du kan också kolla in dessa fantastiska VPN-erbjudanden som hjälper dig att spara lite pengar på premiumtjänsterna. Om du inte vill betala, oroa dig inte. Här är de bästa gratis VPN-tjänsterna under 2020.